ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

 

Η Πολιτική Απορρήτου πρέπει να διαβάζεται σε συνδυασμό με τους Όρους και Προϋποθέσεις.

Με τη χρήση της Ιστοσελίδας, συμφωνείτε να συλλέγουμε και να χρησιμοποιούμε πληροφορίες σύμφωνα με αυτήν την πολιτική και τις απαιτήσεις του ελληνικού Νόμου, του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων («Γ.Κ.Π.Δ») και των σχετικών αποφάσεων και πράξεων της αρμόδιας εποπτικής Αρχής.

Για τους σκοπούς του Γ.Κ.Π.Δ, θεωρούμε ότι είμαστε ο «υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων» σε σχέση με οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες τις οποίες μας παρέχετε ή αποκτήσαμε για εσάς με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

 

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα  όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή επικοινωνείτε μαζί μας.Συγκεκριμένα:

1) Διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε απευθείας κατά την εγγραφή σας, όπως στοιχεία επικοινωνίας (Όνομα, Επώνυμο, Ηλεκτρονική διεύθυνση, Αριθμό τηλεφώνου) ή φορολογικά στοιχεία  (Α.Φ.Μ και Δ.Ο.Υ).

2) Καταγράφουμε μέσω cookies και αναλύουμε τη συχνότητα επισκέψεων στην Ιστοσελίδα, λεπτομέρειες σχετικά με τις αγορές σας καθώς και αν επωφελείσθε από τις προσφορές μας.

3) Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας (Ταχυδρομικά, Μέσω email ή Τηλεφωνικά) και μας απαντήσετε σε κάτι, υποβάλλετε κάποιο παράπονο ή συμμετέχετε σε διαγωνισμό, καταγράφουμε τα στοιχεία και όλες τις σχετικές πληροφορίες, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιστολές και τηλεφωνήματα.

 

Δεδομένα που λαμβάνουμε από τρίτους

Ενδέχεται να λάβουμε προσωπικά σας δεδομένα από τρίτους. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν συμμετέχετε σε έρευνες αγοράς ή για την προστασία σας από πράξεις όπως συναλλαγές με την κλεμμένη πιστωτική σας κάρτα.

 

Συλλογή και χρήση πληροφοριών

Η συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων είναι εντελώς προαιρετική. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης που μπορείτε να μας παρέχετε θα μπορούσαν ευλόγως να χρησιμοποιηθούν από εμάς, όπως επιτρέπεται από και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων για:

(i) να σας αναγνωρίσουν και να σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας (για τη διαχείριση και την παράδοση  παραγγελίας ) ή να βοηθήσουμε τους μεταφορείς μας στην  παράδοση μιας παραγγελίας ή να απαντήσουμε σε οποιοδήποτε ερώτημα.

(ii) να σας στείλουμε προωθητικές και διαφημιστικές ανακοινώσεις σχετικά με εμάς, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μέσω Newsletters.

(iii) την ανταλλαγή δεδομένων με τις συνεργαζόμενες εταιρείες, τους επιχειρηματικούς μας εταίρους και τις εταιρείες έρευνας αγοράς για τη διεξαγωγή έρευνας αγοράς και ανάλυσης σχετικά με τις υπηρεσίες μας για λογαριασμό μας.

(iv) να υποστηρίξουμε κάθε άλλο σκοπό που θα δηλώνεται κατά τη στιγμή της συλλογής των πληροφοριών σας, με την επιφύλαξη τυχόν προτιμήσεων που ενδεχομένως έχετε δηλώσει.

(v) την πρόληψη δόλιων συναλλαγών και κλοπής.

(vi) για τη συμμόρφωση με το εφαρμοστέο δίκαιο, κυβερνητικό αίτημα, δικαστική απόφαση ή με άλλο τρόπο  προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας, της ασφάλειας  ή άλλων.

 

Συμμετέχοντας στις υπηρεσίες μας αναγνωρίζετε και συμφωνείτε να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας σε αυτές τις περιορισμένες περιστάσεις και για τους σκοπούς που περιγράφονται.

Ο Γ.Κ.Π.Δ καθορίζει ένα σύνολο κατηγοριών προσωπικών δεδομένων που θεωρούνται «ευαίσθητα» και τα οποία απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή από τους ελεγκτές δεδομένων. Αυτός ο ιστότοπος και οι τυχόν διαθέσιμες υπηρεσίες από τον παρόντα ιστότοπο, δε συλλέγουν και δεν επεξεργάζονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

 

Πώς μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να μεταβιβάσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε προσεκτικά επιλεγμένα τρίτα μέρη. Ποτέ δε θα μεταβιβάσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τέτοιους σκοπούς, εκτός αν μας το έχετε επιτρέψει ή εάν έχουμε νόμιμο δικαίωμα να το πράξουμε.

Χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους - προμηθευτές για τις ακόλουθες υπηρεσίες:

1)      Αποστολή προωθητικών προσφορών.

2)      Εξυπηρέτηση πελατών.

3)      Ανάπτυξη, υποστήριξη, συντήρηση και φιλοξενία πληροφοριακών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένης της παροχής φιλοξενίας ιστοσελίδας.

4)      Διαδικασία παραγγελίας και παράδοσης.

5)      Επεξεργασία πληρωμών για να μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

 

Εάν αφού μας δώσετε την άδεια να μεταβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να εξαιρεθείτε επικοινωνώντας μαζί μας όπως περιγράφεται παρακάτω.

Υποβάλλοντας τα προσωπικά σας στοιχεία σε εμάς, αναγνωρίζετε ότι αυτά τα τρίτα μέρη ενδέχεται να λαμβάνουν και να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας στοιχεία. Ζητάμε από όλα τα τρίτα μέρη να αντιμετωπίζουν με ασφάλεια τα προσωπικά σας στοιχεία και να διατηρούν όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, διασφαλίζοντας την ανωτέρω υποχρέωσή τους και με σχετικές συμβάσεις μεταξύ μας, διατηρώντας πάντοτε το δικαίωμά να λάβουμε και εύλογα μέτρα για την επιβολή της .Ποτέ δε θα προβούμε σε εμπορική εκμετάλλευση (πώληση) των προσωπικών σας στοιχείων.

 

Cookies

Τα cookies είναι αρχεία με μικρό όγκο δεδομένων, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό.Τα cookies αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από έναν ιστότοπο και αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

Όπως πολλοί ιστότοποι, χρησιμοποιούμε "cookies" για τη συλλογή πληροφοριών. Μπορείτε να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίψει όλα τα cookies ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν αποδέχεστε cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά τμήματα του ιστοτόπου μας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε την πολιτική cookies.

 

Ασφάλεια

Όπου συλλέγουμε ευαίσθητες πληροφορίες (όπως δεδομένα πιστωτικών καρτών), αυτές οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και μας μεταδίδονται με ασφαλή τρόπο. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αναζητώντας ένα εικονίδιο κλειδώματος στη γραμμή διευθύνσεων και αναζητώντας "https" στην αρχή της διεύθυνσης της ιστοσελίδας.

Ενώ χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση για την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών που μεταδίδονται ηλεκτρονικά, προστατεύουμε επίσης τις πληροφορίες σας εκτός σύνδεσης. Μόνο οι εργαζόμενοι που χρειάζονται τις πληροφορίες για να εκτελέσουν μια συγκεκριμένη εργασία (για παράδειγμα, τιμολόγηση ή εξυπηρέτηση πελατών) έχουν πρόσβαση σε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες. Οι υπολογιστές / διακομιστές στους οποίους αποθηκεύουμε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες διατηρούνται σε ασφαλές περιβάλλον.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε και οι πολιτικές που έχουμε εφαρμόσει, αποσκοπούν στην προστασία της ιδιωτικής σας ζωής από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και ακατάλληλη χρήση.Όπου ενδείκνυται, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε την ασφαλή μετάδοση πληροφοριών, όπως τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, από τον υπολογιστή σας στο διακομιστή μας, χρησιμοποιώντας το λογισμικό κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer). Ωστόσο, λόγω της εγγενούς ανοικτής φύσης του διαδικτύου, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλα τα διαβιβαζόμενα δεδομένα θα είναι ασφαλή, καθώς καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Η χρήση αυτού του ιστότοπου καταδεικνύει την παραδοχή του κινδύνου αυτού.

 

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε ή να αλλάξουμε την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να ελέγχετε περιοδικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για ενημερώσεις που θα τεθούν σε ισχύ μετά τη δημοσίευσή τους. Η συνεχιζόμενη χρήση της υπηρεσίας μετά τη δημοσίευση οποιωνδήποτε τροποποιήσεων στην Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα, θα συνιστά την αναγνώρισή σας για τις τροποποιήσεις και τη συγκατάθεσή σας να τηρείτε και να δεσμεύεστε από την τροποποιημένη Πολιτική Απορρήτου.Αν προβούμε σε ουσιώδεις αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, θα σας ειδοποιήσουμε είτε μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε παράσχει είτε θέτοντας μια εμφανή ειδοποίηση στον ιστότοπό μας.

 

Δικαιώματα καταναλωτών και πολιτών

Όπως προβλέπεται στη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, έχετε ποικίλα δικαιώματα που σχετίζονται με την παροχή των προσωπικών σας δεδομένων στη ΣΑΠΛΑΙ ΓΙΟΥΝΙΚ ΑΕ χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο. Αυτά περιλαμβάνουν τα δικαιώματά σας να ζητήσετε από τη ΣΑΠΛΑΙ ΓΙΟΥΝΙΚ ΑΕ:

1)      Να σας επιβεβαιώσει ποια προσωπικά δεδομένα μπορεί να διατηρεί για εσάς και για ποιους σκοπούς.

2)      Να αλλάζετε τη συγκατάθεση που έχετε παράσχει σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα.

3)      Να διορθώνετε τυχόν ανακριβή ή ελλιπή προσωπικά σας δεδομένα.

4)      Να σας παρέχει ένα πλήρες αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων για να το μεταφέρετε κάπου αλλού.

5)      Να σταματά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

6)       Να διαγράψει εντελώς όλα τα προσωπικά σας δεδομένα και να επιβεβαιώσει ότι το έπραξε (μπορεί ωστόσο  να υπάρχουν λόγοι για τους οποίους ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να το πράξουμε).

7)      Να μεταφέρει τα προσωπικά σας δεδομένων σε άλλο Οργανισμό.  

 

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλούμε δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας παρακάτω.Αν δεν απαντήσουμε στο αίτημά σας ή δε σας παρέχουμε έναν έγκυρο λόγο για τον οποίο δεν είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας, έχετε το δικαίωμα να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για την υποβολή καταγγελίας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ταχυδρομείου ( Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα ), μέσω email ( contact@dpa.gr) ή τηλεφωνικά (+30-210 6475600).

 

Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία

Δε θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για περισσότερο από ό,τι είναι απαραίτητο. Ακολουθούμε μια πολιτική διατήρησης προσωπικών δεδομένων, η οποία καθορίζει πόσο καιρό διατηρούμε συγκεκριμένους τύπους προσωπικών πληροφοριών. Μετά τη λήξη της περιόδου αυτής, τα αντίστοιχα δεδομένα διαγράφονται, εφόσον δεν έχουμε δικαιολογημένο έννομο συμφέρον για τη διατήρησή τους ή η διατήρησή τους δεν επιβάλλεται από το Νόμο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Η μεταβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός του ΕΟΧ

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε θα μεταφερθούν και θα αποθηκευτούν στους διακομιστές μας, οι οποίοι εδρεύουν εντός ΕΟΧ. Δε θα μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) εκτός εάν είστε χρήστης εκτός ΕΟΧ, οπότε ίσως χρειαστεί να μεταφερθούν τα στοιχεία σας για να παραδώσουμε τα προϊόντα σας, να διεκπεραιώσουμε την πληρωμή / επιστροφές ή να σας στείλουμε διαφημιστικές πληροφορίες, στις οποίες έχετε εγγραφεί. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική και τη νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων, όταν λαμβάνει χώρα από μια τοποθεσία εκτός του ΕΟΧ. Για την αποφυγή αμφιβολιών, σε περίπτωση που το Ηνωμένο Βασίλειο δεν αποτελεί πλέον μέρος του ΕΟΧ, οι παραπομπές στην παρούσα παράγραφο στον ΕΟΧ σημαίνουν τον ΕΟΧ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Νομική βάση για την επεξεργασία του αρχείου

Το άρθρο  6 (1) a του Γ.Κ.Π.Δ χρησιμεύει ως νομική βάση για τις εργασίες επεξεργασίας για τις οποίες λαμβάνουμε τη συγκατάθεση για συγκεκριμένο σκοπό επεξεργασίας. Εάν η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας σύμβασης στην οποία συμμετέχει το υποκείμενο των δεδομένων, όπως π.χ. στην περίπτωση που οι εργασίες επεξεργασίας είναι απαραίτητες για την προμήθεια αγαθών ή για την παροχή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας, η επεξεργασία λαμβάνει χώρα βάσει του άρθρου 6 (1) b του Γ.Κ.Π.Δ. Το ίδιο ισχύει και για τις εργασίες επεξεργασίας που είναι απαραίτητες για τη διεξαγωγή των προσυμβατικών μέτρων, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση των ερευνών που αφορούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. Εάν η εταιρεία μας υπόκειται σε νομική υποχρέωση βάσει της οποίας απαιτείται επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως για την εκπλήρωση φορολογικών υποχρεώσεων, η επεξεργασία βασίζεται στο άρθρο. 6 (1) c του Γ.Κ.Π.Δ.

 

Η παροχή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ως υποχρεωτική ή συμβατική απαίτηση. Απαιτούμενη απαίτηση για σύναψη σύμβασης. Υποχρέωση του υποκειμένου των δεδομένων να παρέχει τα προσωπικά δεδομένα. Πιθανές συνέπειες της μη παροχής των δεδομένων αυτών 

Διευκρινίζουμε ότι η παροχή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα απαιτείται εν μέρει από το νόμο (π.χ. φορολογική νομοθεσία) ή μπορεί επίσης να προκύψει από συμβατικές προβλέψεις (π.χ. πληροφορίες σχετικά με τον αντισυμβαλλόμενο). Η μη παροχή των προσωπικών δεδομένων θα είχε ως συνέπεια ότι η σύμβαση με εσάς δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί.

 

Ύπαρξη  αυτοματοποιημένης λήψη αποφάσεων

Ως υπεύθυνη εταιρεία, δε χρησιμοποιούμε διαδικασίες αυτόματης λήψης αποφάσεων ή καταρτισμού προφίλ.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας – Διαδικασία Εξαίρεσης

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εξαιρεθείτε από τη λήψη διαφόρων ενημερώσεων μας επικοινωνώντας μαζί μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα εκ του νόμου δικαιώματά σας ή να υποβάλλετε μια καταγγελία, στείλτε μήνυμα στο: sales@brewspecialists.gr. Θα σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού μπορέσουμε να ενεργήσουμε κατόπιν αιτήματός σας. Στόχος μας είναι να επιλύσουμε όλες τις καταγγελίες μέσα σε ένα μήνα. Όταν δεν μπορούμε να επιλύσουμε μια καταγγελία μέσα σε ένα μήνα, θα σας ειδοποιήσουμε για το λόγο της καθυστέρησης καθώς και για το πότε αναμένεται.