Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας.


Συγγνώμη, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε διαθέσιμοι. Αφήστε το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας.

V60 CRAFT COFFEE MAKER HARIO

155178

New product

V60 CRAFT COFFEE MAKER HARIO 

Γυάλινη καφετιέρα φίλτρου pour over με κανάτα χωρητικότητας 700 ml / 4 φλυτζάνια. Η συσκευασία περιλαμβάνει και ένα πακέτο με 40 φίλτρα.

Περισσότερες πληροφορίες

  • V60 CRAFT COFFEE MAKER HARIO

    Η V60 είναι μία ξεχωριστή καφετιέρα περίχυσης (pour over), η οποία χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό της μπορεί να σας εξασφαλίσει την παρασκευή εξαιρετικού καφέ. Το κωνικό της σχήμα, το μέγεθος της τρύπας και οι σπειροειδείς της πλευρές έχουν ως αποτέλεσμα το νερό να έρχεται ομοιόμορφα σε επαφή με όλους τους κόκκους του καφέ, παράγοντας ένα ισορροπημένο ρόφημα γεμάτο άρωμα.
    Με τη V60 εκτός από την ποικιλία καφέ που θα χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να ελέγξετε τις δύο πιο σημαντικές παραμέτρους για την παρασκευή του: τη θερμοκρασία και τη διάρκεια που το νερό έρχεται σε επαφή με τους κόκκους του καφέ. Προσαρμόστε τη γεύση και την ένταση του καφέ ανάλογα την ταχύτητα ροής. Γρήγορη ροή για ένα ελαφρύ καφέ η αργή ροη για ένα έντονο καφέ.

    Συμβουλευτείτε τις οδηγίες και πειραματιστείτε ελεύθερα για να βρείτε τον συνδυασμό που σας ταιριάζει καλύτερα για κάθε ξεχωριστό χαρμάνι που διαλέξετε.

    Για να χρησιμοποιήσετε τη V60 το μόνο που χρειάζεστε είναι τα ειδικά φίλτρα της και μία κανάτα ή μία κούπα. Συνδυάστε την αν θέλετε με τα ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ της V60 για να συμπληρώσετε τη μοναδική εμπειρία καφέ που σας προσφέρει η Hario!

    Το σετ περιλαμβάνει μία καφετιέρα V60 02 1-4 φλυτζανιών, μια γυάλινη κανάτα 700ml και ένα πακέτο με 40 φίλτρα (02)

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: