Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας.


Συγγνώμη, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε διαθέσιμοι. Αφήστε το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας.

ΕΣΠΡΕΣΣΙΕΡΑ MOKA 2 CUPS TEFLON (ΚΙΤΡΙΝΟ)

157564

New product

ΕΣΠΡΕΣΣΙΕΡΑ MOKA 2 CUPS TEFLON (ΚΙΤΡΙΝΟ)

Περισσότερες πληροφορίες

  • ΕΣΠΡΕΣΣΙΕΡΑ MOKA 2 CUPS TEFLON ΚΙΤΡΙΝΟ

    Το μπρίκι για εσπρέσο Top Moka Teflon μπορεί να φτιάξει έως και 2 φλιτζάνια καφέ. Αποτελεί μία αρκετά πιο οικονομική λύση παρασκευής καφέ σε σχέση με μία μηχανή εσπρέσο, και για να λειτουργήσει χρειάζεται απλά να το τοποθετήσετε πάνω σε μάτι εστίας. Ο τρόπος παρασκευής του καφέ είναι πολύ απλός: Γεμίστε το κάτω τμήμα (δοχείο νερού) με νερό, χωρίς να υπερβαίνει το ύψος της βαλβίδας ασφαλείας. Στη συνέχεια συμπληρώστε αλεσμένο καφέ στο κωνικό φίλτρο, χωρίς να τον πιέσετε, αφαιρέστε τα υπολείμματα από το χείλος και τοποθετήστε το πάνω από το δοχείο νερού. Τέλος, βιδώστε το επάνω τμήμα της καφετιέρας στο δοχείο νερού και τοποθετήστε το στο μάτι της εστίας. Μόλις το νερό βράσει θα ξεκινήσει η εκχύλιση, προσφέροντας σας ζεστό και φρέσκο καφέ.

    Η λειτουργία του βασίζεται στην πίεση του ατμού, όπως μίας μηχανής εσπρέσο, αν και το μπρίκι βγάζει πολύ λιγότερη πίεση (συνήθως 2 έως 3 bar). Ο καφές που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να είναι λίγο πιο χοντρά αλεσμένος από την αντίστοιχη άλεση για μηχανές εσπρέσο, προκειμένου να εκχυλιστεί σωστά. Διαθέτει αντιθερμική λαβή, ώστε να μπορείτε να σερβίρετε τον καφέ στο φλιτζάνι σας εύκολα και με ασφάλεια.
    Σημαντικό του πλεονέκτημα είναι ότι καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στην κουζίνα σας, καθώς επίσης και το ότι μεταφέρεται παντού εύκολα χάρη στο μικρό του μέγεθος.

    Κάλο θα είναι να το καθαρίζετε μετά από κάθε χρήση, χρησιμοποιώντας νερό και σαπούνι, για να αποφευχθούν τα υπολείμματα καφέ. Επιπλέον, θα ήταν χρήσιμο ανά περιόδους να προχωράτε σε αφαλάτωση, καθώς όπως κάθε μεταλλική συσκευή που έρχεται σε επαφή με το νερό έχει την τάση να συσσωρεύει άλατα.
    Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο που, εκτός του ότι είναι ένα υλικό που πληρεί τις προϋποθέσεις υγιεινής, το κάνει και εύκολο στον καθαρισμό.