Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας.


Συγγνώμη, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε διαθέσιμοι. Αφήστε το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας.

ΣΕΤ ΚΟΥΠΑ/ΠΙΑΤΑΚΙ ΓΙΑ LATTE/ΣΟΚΟΛΑΤΑ KAFFEEFORM

155211

New product

ΣΕΤ ΚΟΥΠΑ/ΠΙΑΤΑΚΙ ΓΙΑ LATTE/ΣΟΚΟΛΑΤΑ KAFFEEFORM

Περισσότερες πληροφορίες

  • ΣΕΤ ΚΟΥΠΑ/ΠΙΑΤΑΚΙ ΓΙΑ LATTE/ΣΟΚΟΛΑΤΑ KAFFEEFORM

    Με το φλιτζάνι από το Kaffeeform έχετε κάτι ιδιαίτερα καινοτόμο μπροστά σας. Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο καφέ. Το Kaffeeform προμηθεύεται καφέ από τα γύρω μπαρ και καφέ στο Βερολίνο. Κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, αναμιγνύεται με άλλες φυτικές πρώτες ύλες και σταθεροποιείται με βιοπολυμερή. Αυτό καθιστά το κύπελλο ιδιαίτερα ανθεκτικό και στιβαρό. Επιπλέον, το Kaffeeform απαλλάσσεται πλήρως από πλαστικοποιητές, μελαμίνη και φορμαλδεΰδη στη διαδικασία παραγωγής.

    Η εμφάνιση του φλιτζανιού είναι απλή και όμως πολύ ευγενής. Το σκούρο μαρμάρινο χρώμα θυμίζει ξύλο και το ίδιο το κύπελλο με το βολβώδες σχήμα του θυμίζει το κλασικό αντίστοιχο πορσελάνινο. Ωστόσο, τα φλιτζάνια από καφέ είναι πολύ ελαφρύτερα σε μόλις 60g. Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτών των φλιτζανιών είναι ότι ακόμη και χωρίς καφέ ψεκάζουν ένα ελαφρύ άρωμα εσπρέσο. Σερβιρισμένα με φρέσκο εσπρέσο, τα μικρά καφέ φλιτζάνια με ταιριαστά πιατάκια γίνονται γρήγορα θέμα συζήτησης με κάθε καφέ και κέικ. Και έτσι ο Kaffeeform έχει ήδη επιτύχει έναν άλλο στόχο. Δηλαδή, να ευαισθητοποιηθούμε ως προς τη βιωσιμότητα. Αρχικά, αρκεί να μιλήσουμε γι' αυτό και να διαδώσουμε τη σημασία του.
    Δεν είναι απλώς μια sustainable κούπα λόγω του υλικού της, αλλά και λόγω των ατόμων που εργάζονται, για να φτάσει στα δικά σου χέρια. Δίνει την ευκαιρία σε άτομα με disabilities να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους και να δημιουργήσουν κάτι, που μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει στον πλανήτη μας.


    Τα κύπελλα έρχονται σε μια κομψή συσκευασία από χαρτόνι και ως εκ τούτου είναι ιδανικά ως δώρα.