Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας.


Συγγνώμη, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε διαθέσιμοι. Αφήστε το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραδόσεις μπορούν να διεκπεραιωθούν από την εταιρεία μεταφορών ή την courier με την οποία συνεργάζεστε, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις εταιρείες μεταφορών με τις οποίες συνεργαζόμαστε εμείς. Συγκεκριμένα, τη μεταφορική «ΜΠΕΛΕΧΑΣ» για την Αθήνα και τη μεταφορική «ΚΑΣΑΠΗΣ» για Θεσσαλονίκη (αποστολή κάθε Τετάρτη και Πέμπτη).

Για αποστολές εκτός Αθηνών με το μεταφορέα μας, θα έχετε την επιλογή να μεταφορτώσετε την παραγγελία. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να καταχωρίσετε τις παρακάτω πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορική εταιρεία (για την Ελλάδα και την Κύπρο) που θα κάνει τη μεταφόρτωση:

1) Επωνυμία της εταιρείας

2) Διεύθυνση της εταιρείας

3) Περιοχή & ταχυδρομικό κώδικα

4) Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Οι χρεώσεις για τη μεταφορική εταιρεία «ΜΠΕΛΕΧΑΣ» είναι 25,00 € ανά παλέτα. Η παλέτα θα περιέχει 10 κιβώτια ή περισσότερα.

Οι χρεώσεις για τη μεταφορική εταιρεία «ΚΑΣΑΠΗΣ» είναι 28,00 € ανά παλέτα. Η παλέτα θα περιέχει 11 κιβώτια ή περισσότερα.

Οι χρεώσεις για τους μεταφορείς μας στην Ελλάδα είναι 2,50 € ανά κιβώτιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Η εκτέλεση της παραγγελίας σας και η παράδοση των προϊόντων θα πραγματοποιούνται εντός δυο (2) εργασίμων ημερών για την Ελλάδα και εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών για την Κύπρο, από τη στιγμή που θα λάβουμε την προπληρωμή της παραγγελίας σας. Οι εξαιρετικοί χρόνοι παράδοσης, κατά περίπτωση, θα ανακοινώνονται στην αντίστοιχη σελίδα του κάθε προϊόντος. Σε περιπτώσεις που ο όγκος των παραγγελιών δε μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στο παραπάνω χρονοδιάγραμμα, θα λαμβάνετε από εμάς ενημέρωση για τον επαναπροσδιορισμό του.

Διατηρούμε το δικαίωμα να πραγματοποιούμε μερικές παραδόσεις με δικά μας έξοδα, αν δεν είναι όλα τα παραγγελθέντα προϊόντα σε απόθεμα και στο βαθμό που αυτό είναι λογικό για εσάς.

Η ιδιοκτησία του προϊόντος μεταφέρεται και ο κίνδυνος μετατοπίζεται μετά την πλήρη εξόφληση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση παράδοσης οποιασδήποτε παραγγελίας με προφανείς ζημίες κατά τη μεταφορά, παρακαλούμε διεκδικήστε αμέσως αυτές τις ζημίες από την εταιρεία παράδοσης και επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο sales@brewspecialists.gr .

Η μη υποβολή καταγγελίας ή η μη έγκαιρη ενημέρωσή μας δεν παραβιάζει τα εκ του νόμου δικαιώματα σας. Ωστόσο, θα μας βοηθήσει να επικυρώσουμε τις δικές μας αξιώσεις έναντι του μεταφορέα και / ή της ασφάλισης μεταφορών.