Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας.


Συγγνώμη, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε διαθέσιμοι. Αφήστε το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας.

Brew Specialists

H εταιρεία «Brew Specialists» αποτελεί μία άμεση και γρήγορη online λύση για τους επαγγελματίες που θέλουν να οργανώσουν ή να ενισχύσουν τον επαγγελματικό τους εξοπλισμό.  Μέσα από μια ισχυρή ομάδα ανθρώπων με εξειδίκευση και χρόνια εμπειρία στον τομέα, η εταιρεία μας παρέχει προϊόντα,  υπηρεσίες εκπαίδευσης και διαχείρισης εξοπλισμού καθώς και υπηρεσίες service. Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, τόσο σε Ελλάδα όσο και Κύπρο, έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν χρηστικά καφέ, τσαγιού και επαγγελματικό εξοπλισμό με την υπογραφή των μεγαλύτερων εταιρειών στον τομέα.

Έχοντας στο ενεργητικό μας συνεργασίες με τα πιο ισχυρά brands όπως η HARIO, ACAIA, ASOBU, AEROPRESS, CHEMEX, TOP MOKA, CAFFETO, KAFFEEFORM, LIFEGREEN, ECOFFEE CUP, MELITTA, PALLO, TODDY, MARCO, παρέχουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων με κύριο γνώμονα την ποιότητα και την ανταπόκριση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των πελατών μας.

 

Επενδύοντας συνεχώς, σε νέα προϊόντα και καινοτομίες, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

 

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Η ομάδα της Brew Specialists.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο email: sales@brewspecialists.gr