Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας.


Συγγνώμη, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε διαθέσιμοι. Αφήστε το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας.

HARIO MIZUDASHI ΚΑΝΑΤΑ ΚΡΥΑΣ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ 600 ML - ΚΟΚΚΙΝΟ

155296

New product

HARIO MIZUDASHI ΚΑΝΑΤΑ ΚΡΥΑΣ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ 600 ML - ΚΟΚΚΙΝΟ 

SOLD OUT!

Hario Mizudashi Cold Brew Pot - Κανάτα Παρασκευής Κρύου Καφέ 600ml

Αν σας αρέσει ο καφές που παράγεται με τη διαδικασία της κρύας εκχύλισης, τότε η Hario Mizudashi Cold Brew Pot είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς: Μία απλή αλλά πολύ έξυπνη ιδέα που με πολύ εύκολο τρόπο παράγει πλούσιο σε γεύση, καθαρό καφέ.

Περισσότερες πληροφορίες

  • HARIO MIZUDASHI ΚΑΝΑΤΑ ΚΡΥΑΣ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ 600 ML - ΚΟΚΚΙΝΟ

    Hario Mizudashi Cold Brew Pot - Κανάτα Παρασκευής Κρύου Καφέ 600ml

    Αν σας αρέσει ο καφές που παράγεται με τη διαδικασία της κρύας εκχύλισης, τότε η Hario Mizudashi Cold Brew Pot είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς: Μία απλή αλλά πολύ έξυπνη ιδέα που με πολύ εύκολο τρόπο παράγει πλούσιο σε γεύση, καθαρό καφέ.

    Πληροφορίες

    • Ένα κλασικό και ταυτόχρονα απλό σύστημα παραγωγής κρύου καφέ με την μέθοδο immersion. Το αποτέλεσμα είναι πλήρες άρωμα και έντονη γεύση, καθώς τα έλαια του καφέ αναμειγνύονται στο νερό με πολύ αργό ρυθμό.
    • Η μέθοδος immersion βοηθά στη διατήρηση των ευαίσθητων στοιχείων γεύσης του καφέ ενώ ελαχιστοποιεί τα οξέα που περνούν στο φλιτζάνι κατά την εκχύλιση σε υψηλότερες θερμοκρασίες.
    • Φίλτρο λεπτής πλέξης που εξασφαλίζει καθαρότητα στο φλιτζάνι.
    • Παράγει καφέ με πολύ έντονη, σχεδόν συμπυκνωμένη, γεύση που σερβίρεται ιδανικά με πάγο ή με λίγο γάλα.
    • Συνολική παραγωγή 600ml / 5 φλιτζάνια σε περίπου 8 ώρες.

    Χαρακτηριστικά

    • Χωρητικότητα: 600 ml
    • Γυάλινη κανάτα παρασκευής κρύου καφέ
    • Ανώτατης ποιότητας γυαλί της Ιαπωνικής Hario
    • Μόνιμο φίλτρο πολλαπλών χρήσεων.
    • Καφές με πλούσια γεύση
    • Εύκολος τρόπος χρήσης
    • Μοντέλο: MCPN-7R

    Προτεινόμενη χρήση

    Για ένα ιδανικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιείστε αναλογία περίπου 50g καφέ για κάθε 600ml κρύου νερού, σε μέτριο μέγεθος άλεσης.

    • Τοποθετήστε τον καφέ στο φίλτρο
    • Τοποθετήστε το φίλτρο στην κανάτα
    • Προσθέστε κρύο νερό στο φίλτρο μέχρι να βραχεί όλος ο αλεσμένος καφές και αναδεύστε επιμελώς
    • Προσθέστε το υπόλοιπο νερό
    • Ασφαλίστε το καπάκι και τοποθετήστε στο ψυγείο από 8 έως 18 ώρες
    • Αφαιρέστε το καπάκι, το φίλτρο και τα υπολείμματα του αλεσμένου καφέ
    • Σερβίρετε και απολαύστε!